Vilcomp_Logo
Vilcomp elektronika
Főoldal > Kényelem, tuning

Légterelő
- légterelő, szélterelő
- előnyök
- típus és árlista
- felszerelés módja
- útmutató video

Kényelem
- telefon kihangosító
- navigáció, tolatóradar
- központi zár, ablakemelő
- feszültség átalakító
- távvezérlés, ülésfűtés

Szerelési anyag
- relé, kapcsoló, kábel
- biztosíték, izzólámpa
- elem, csatlakozó
- kábelsaru, zsugorcső
- szigetelő szalag,

Egy praktikus optikai tuning az oldalablak légterelő

légterelő_szélterelő
Ha esőben autózunk és kellemetlenül bepárásodik a belső tér és az ablakok, vagy menet közben szellőztetni szeretnénk, de érzékenyek vagyunk a huzatra, akkor jó választás az oldalablak légterelő vagy másik kedvelt elnevezéssel a szélterelő. Használatával huzatmentesen biztosíthatjuk a szükséges légcserét és a kisebb mértékű páralecsapódás miatt a jobb kilátást és a kellemesebb közérzetet. Akár városi, akár országúti közlekedésünket komfortosabbá és egyben biztonságosabbá is tehetjük vele. Ha nagy melegben parkolunk, akkor a résnyire nyitva hagyott ablakokon kevésbé feltűnően tudunk szellőztetni. Az alapkészlet az első két oldalablakra való légterelő párt tartalmazza, de sok autótípushoz kapható 4 db-os készlet, amiben a hátsó ablakokra való légterelő lapok is megtalálhatók. Típushoz illeszkedő kivitel, semleges szín, akár házilag is felszerelhető. Hasznossága mellett elegánsabb és egyedibb megjelenést ad az autónak.

A fázás elleni autó ülésfűtés utólag is beépíthető!

autó_ülésfűtés
Hideg téli napokon jól esik, ha az autóba ülve gyorsan melegséget érzünk és nem kell megvárni a teljes belső tér felfűtését. Ez a kényelmi lehetőség a drágább autóknál gyárilag adott, de az utólagosan beszerelhető ülésfűtés mindenkinek biztosítja ezt a kényeztetést. Az ülésbe fixen beépíthető fűtés percek alatt bemelegíti az ülő és a hát felületeket, így komfortérzetünk egy fagyos reggelen is pillanatok alatt megváltozik. Kapcsolójával a hőfokot saját igényeink szerint beállíthatjuk. A fűtőlapok beszereléskor az ülés formájához szabhatóak így feltünésmentesen elhelyezhetőek a kárpit alatt. A beépített fűtés nem igényel karbantartást, a kárpit továbbra is a megszokott módokon tisztítható. Egy készlet az egy üléshez szükséges hát és ülőfelületi fűtőlapokat tartalmazza, így dönthetünk akár egy ülés komfortosítása mellett is. Szinte minden autótípusba beépíthető az ülések kialakításától függően.

Hálózati feszültség az autóban

autós_inverter
Elektromos eszközeinket (laptop, villanyborotva, töltő, kéziszerszámok, stb.) néha a hálózattól távol, kiránduláson vagy a parkolóban is szeretnénk használni. Ehhez segítség egy autós feszültség átalakító vagy másik nevén autós inverter. Ez az akkumulátor 12V-jából 230V-os hálózati feszültséget állít elő. A modulokon szabványos hálózati csatlakozó található, így mindenféle adapter nélkül csatlakoztathatjuk hozzá készülékünket. Kisebb teljesítményigény esetén akár a szivargyújtóról is üzemeltethetjük az átalakítót. Nagyobb teljesítményhez a készletben található csipeszes kábellel közvetlenül az akkumulátorra csatlakozhatunk. Rendszeres és üzembiztos használathoz egy külön 12V-os csatlakozó kialakítása ajánlott. Kínálatunkban többféle teljesítményű eszköz közül választhatja ki az önnek megfelelőt. Mindegyik korszerű áramkörös, stabil, jó hatásfokú készülék, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.

Honlapunkon a választék és ár eltérhet az aktuálistól!

A napi készlet és ár után érdeklődjön elérhetőségeinken:
E-mail: info@vilcomp.hu
Telefon: (06-70) 330 4585
Cím: 1134 Budapest, Tüzér u. 43 sz.
Nyitva tartás: hétfő - péntek 9 - 16 -ig

Média : FB
Térkép: Térkép
QRcod: Kapcsolat kód

A napi készlet és ár után érdeklődjön elérhetőségeinken:
info@vilcomp.hu
+36 70 330 4585
1134 Budapest, Tüzér u. 43 sz.
Nyitva: H-P 9-16-ig